Morotspasta med kräftor

Serverar: 4 portioner

Mycket gott och enkelt att laga, känns festligt när det läggs upp snyggt på ett stort djupt fat

Ingredienser

  • Ca 250 g skalade, kokta kräftstjärtar
  • 4 morötter
  • 3 vitlöksklyftor
  • 300 g tagliatelle
  • 2 tsk smör
  • 1/2 dl hackad persilja
  • 1/2 hönsbuljongtärning
  • 1 – 2 krm sambal oelek
  • 2 dl minifraiche
  • Instruktioner

    1. Skala morötterna, strimla dem sedan med potatisskalare. Skala och hacka vitlöken.
    2. Koka pastan, lägg i morötterna när det återstår någon minut av tiden.
    3. Fräs vitlök i smör i en kastrull. Tillsätt persilja, smulad buljongtärning, sambal oelek och minifraiche. Låt koka någon minut. Låt kräftorna rinna av, rör ner dem i såsen. Servera till pastan.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben