Mozartkulor

Väldigt goda. Perfekta som present, bjudgodis eller kanske julgodis.

Ingredienser

  • 100 g marsipan
  • 1 tsk finrivet apelsinskal
  • 50 g mjuk nougat
  • Dekoration
  • Smält blockchoklad
  • Guldstoff att strö över
  • Instruktioner

    1. Låt nougaten vila i kylskåpet tills den ska användas.
    2. Knåda marsipanen med apelsinraspet och kavla ut dem till en 2 mm tjock platta. Skär nougaten i 8 olika stora bitar, som rullas till rulor.
    3. Skär sedan marsipanen i 8 rundlar och vik dem runt nougatkulorna. Pröva först ut storleken...
    4. Lägg konfekten på smörpapperet tills den ska penslas med choklad och strös med guldstoff.

    Liknande recept

    4.7
    30 min
    50
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben