Mozartkulor
Väldigt goda. Perfekta som present, bjudgodis eller kanske julgodis.
Ingredienser
100 g marsipan
1 tsk finrivet apelsinskal
50 g mjuk nougat
Dekoration
Smält blockchoklad
Guldstoff att strö över
Instruktioner
Låt nougaten vila i kylskåpet tills den ska användas.
Knåda marsipanen med apelsinraspet och kavla ut dem till en 2 mm tjock platta. Skär nougaten i 8 olika stora bitar, som rullas till rulor.
Skär sedan marsipanen i 8 rundlar och vik dem runt nougatkulorna. Pröva först ut storleken...
Lägg konfekten på smörpapperet tills den ska penslas med choklad och strös med guldstoff.
Liknande recept
Oemotståndliga mozartkulor
4.6
1 h
50
18
Mozartkulor
4.7
30 min
50
1
Mozartkulor med hasselnötter
5
1 h 30 min
60
Chokladtoppar á la Mozart
5
15 min
6-10
Mozartkulor
30
Falska Mozartkulor
35
1
Mozartkulor med pistage och rom
16
Falska mozartkulor
35
Mozartkulor de luxe
30 min
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!