Mozzarellagratinerade schnitzlar

Serverar: 4 portioner

Enkelt och gott!

Ingredienser

  • 4 skinkschnitzlar ca 600 g
  • 1 röd paprika
  • 125 g mozzarellaost
  • 1 bunt rucolasallad
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 250ºC. Kärna ur paprikan och skär den i bitar. Skär osten i tunna skivor och grovhacka rucolan. Bryn skinkschnitzlarna på båda sidor i olja i en stekpanna. Salta och peppra. Lägg över dem på ett ugnsäkert fat. Stek paprikan i olja och lägg den på köttet. Lägg på ruccola och täck med osten. Gratinera i övre delen av ugnen ca 5 minuter tills osten börjar smälta.
    2. Servera skinkschnitzlarna med kokt pasta blandat med fräst spenat.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben