Mumsiga majsmuffins

Serverar: 30 portioner

Passar utmärkt till mellanmål, smörgås eller bara att äta som de är.

Ingredienser

  • 5 dl vetemjöl
  • 3,5 dl grahamsmjöl
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 tsk salt
  • 3 ägg
  • 1,5 dl vatten
  • 1,5 dl filmjölk/yoghurt
  • 1 dl olja, knappt
  • 1 liten burk majskorn
  • Instruktioner

    Rör samman alla torra ingredienser och vispa ihop alla "blöta". Rör sedan med snabb hand ihop alltsammans med majskornen. Fördela pappformar på en plåt och klicka i smeten. Grädda i 200 grader i 20 minuter.

    Liknande recept

    4.9
    35 min
    5-7
    4

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben