Musslor i vitvinssås och pesto

Serverar: 4 portioner

Vardagsmat för en gourmet. Vitvinssås smaksatt med pesto – snabblagat och gott!

Ingredienser

  • 4 dl fullkornsris, okokt (340 g)
  • 2 burk musslor i lag, (á 360g)
  • 1 frp blå band vitvinssås, förpackning (2,5 dl)
  • 2 msk pesto
  • 1 paket sallad, blandad (ca 150 g)
  • 2 paprikor
  • 1,25 dl parmesanost, riven (45 g)
  • Instruktioner

    1. Koka riset enligt anvisning på förpackningen.
    2. Häll av lagen från musslorna men spara den. Koka upp såsen i en traktörpanna tillsammans med peston. Lägg ner musslorna och koka upp. Blir såsen för tjock, späd med musselspad.
    3. Servera musselsåsen med ris och sallad med strimlad paprika och parmesanost.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben