Mustig fläskfilégryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Mums...

Ingredienser

  • 1 Fläskfilé ca 700 g
  • 4 vitlöksklyftor
  • 1 stjälk blekselleri
  • 1 morot
  • Salt
  • Peppar
  • Smör till stekning
  • 1 Burk hela tomater
  • 1 Kvist Rosmarin
  • 3 dl Vitt vin
  • 2 msk Kalvfond på flaska
  • Instruktioner

    1. Putsa fileén och skär den i skivor. Skiva vitlöken. Skär bleksellerin och moroten i bitar. Krydda och stek köttet i lite smör i en stekpanna.
    2. Lägg över köttet i en gryta, tillsätt resten av ingredienserna. Låt småputtra ca: 20min. Smaka av med salt och peppar.
    3. Servera med potatismos, ris eller pasta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben