Mustig portergryta
Lätt att göra
Ingredienser
250 g lövbiff
1 msk smör
½ gul lök
100 g champinjoner
2 dl porter
1 dl vatten
½ köttbuljongtärning
1 msk kinesisk soya
1 msk gelé
½ tsk rosmarin
5 svartpepparkorn
1 dl crème fraiche
Instruktioner
Strimla lövbiff fint och bryn i smör i en stekpanna. Skala och skiva lök. Skiva champinjonerna.
Koka upp portern och vatten med tärningen, soya, gele, rosmarin och svartpeppar. Lägg ner kött, lök och svamp. Låt sjuda i 20 minuter.
Vispa i crème fraiche och sjud i 2 minuter.
Servera med pressad potatis och lättkokta morötter.
Liknande recept
Mustiga lingonbiffar
1 h
4
Mustig köttgryta á la Lena
4-6
Mustig kasslergryta
4.4
4
48
Mustig rotsakssoppa
4
3-4
1
Mustig vingryta
5
1 h 30 min
4
1
Cecilias örtkryddade köttbullar i mustig sås
4
4
1
Mustig köttgryta med öl
4.7
2 h
4
2
Mustig Grytstek i (lergryta)
1 h
4
Mustigt Äppelbröd
4.5
2 h 30 min
1
3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!