Mustig, härlig och supergod tacolasagne som passar de flesta.
Glutenfri, laktosfri och äggfri.
Ingredienser
Färssås
200 g torkad sojafärs eller 400 g fryst
1 gul lök
2 vitlöksklyftor
1 paprika
700 ml krossade tomater
2 dl vatten
2 msk tomatpuré
1 påse tacokryddmix, 40 g (kolla så att den är glutenfri)
1 msk grönsaksbuljongpulver eller 1 buljongtärning
1 msk mörk sojasås
1 burk majs, á 150 g
Salt
Svartpeppar
Bechamelsås
3 msk olja
2 msk vetemjöl (använd majsstärkelse istället för vetemjöl för glutenfritt)
2½ dl grädde, t ex havre- eller sojagrädde
2 dl vatten
½ msk grönsaksbuljongpulver eller ½ buljongtärning
Salt
Vitpeppar
Ca 300 g lasagneplattor, eventuellt glutenfria
Servering
Sallad