Mustiga gulaschgrytan

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

En god och snabblagad gryta, eftersom man använder påssoppa som bas.

Ingredienser

  • 400 g nötkött
  • 1 gul lök
  • 1 burk krossade tomater
  • 7½ dl vatten
  • 1 påse Gulaschsoppa
  • ½ röd paprika
  • 1 vitlöksklyfta
  • Kummin
  • Instruktioner

    Finstrimla köttet och bryn det i en gryta. Skala och finhacka löken. Låt den fräsa med köttet några minuter. Tillsätt krossade tomater, vatten och Gulaschsoppan. Låt allt puttra ca 15 minter eller tills köttet är mört. Kärna ur och strimla paprikan. Lägg ner den i grytan tillsammans med pressad vitlök. Låt koka ytterligare 5 minuter. Smaka av med kummin. Bjud ris eller potatis till.

    Liknande recept

    5
    1 h 30 min
    4
    1
    4.5
    2 h 30 min
    1
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben