Myntamarinerade kycklingspett

Serverar: 4 portioner

Utmärkt som picnic eller buffémat!

Ingredienser

  • 400 g kycklingbröst
  • Grillspett av trä
  • Marinad
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 3 msk finhackad purjolök
  • 3 msk finhackad mynta
  • 1 dl olja
  • 3/4 dl brun farin
  • 3/4 dl soja
  • pressad limesaft
  • Instruktioner

    Skär kycklingen i tärningar och trä på spetten. Blanda samtliga ingredienser till marinaden och pensla på spetten. Låt marinera minst 30 min. Vänd någongång och pensla andra sidan. Ugnstek spetten på 175C i ca 20minuter.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Dagens ört - mynta
    Mynta är en vietnamesisk krydda som förekommer i en rad olika variante...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben