Nettans Fiskgratäng

Serverar: 3-4 portioner

Tid: 30 minuter

Busenkel och jättegod.

Ingredienser

  • 400 g fiskblock t.ex torsk el. sej ( upptinad)
  • 1 pkt mix fransk fiskgratäng av findus
  • 2 dl crème fraiche
  • 50 g smör el. margarin
  • Citronpeppar
  • Dillkrydda
  • 1 dl matlagningsgrädde
  • 2 matskedar pressad citron
  • Instruktioner

    1. Lägg fiskblocket i en smord ugnsfast form, krydda med citronpeppar och dillkrydda, stänk lite pressad citron över.
    2. Smält margarinet i en kastrull tillsätt mixen, crème fraichen och matlagningsgrädden. Rör ihop till en tjock sås, häll den över fisken och sätt in den i ugnen på 200 grader i ca 20-25 min.
    3. Serveras med kokt eller pressad potatis och kokt broccoli.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Svesse60 7 oktober 2010

    Supergott! Får högsta betyg av hela familjen! /Eva

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben