Nils Emils Potatisflarn

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Lätta att göra och mycket goda. Passar att servera till drinken, som förrätt eller nattamat.

Ingredienser

  • 3-4 smördegsplattor
  • 300 g kokt kall potatis
  • 12-15 ansjovisfiléer
  • ½ dl hackad rödlök
  • 1 ½ dl crème fraiche
  • 3 dl riven ost
  • Instruktioner

    Låt smördegsplattorna tina och kavla sedan ut dem enligt anvisningarna på paketet. Lägg dem på bakpapper. Skiva potatisen och lägg omlott på smördegen. Fördela anjovise ovanpå. Blanda hackad lök och creme fraiche och bred över. Strö över osten. Grädda i ugn 225 grader ca 25 min. Servera flarnet skuret i bitar

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben