Ninonsås med mynta
Serverar:
4 portioner
Passar alldeles utmärkt till kall eller varmrökt fisk, kallskuret kött etc.
Ingredienser
1/2 gul lök
3 dl frysta gröna ärter
1 dl majonäs
1 dl gräddfil
1 msk hackad färsk mynta
Salt
Instruktioner
Skala och klyfta löken. Koka lök och ärter i saltat vatten i ca 5 minuter. Häll bort vattnet och kör ärter och lök med en stavmixer. Låt det kallna.
Blanda ner majonäs och gräddfil och smaka av med mynta och salt.
Liknande recept
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
5
4
Thaigryta med kyckling, ananas och mynta
4
Fetaost och vattenmelonsallad med mynta och oliver
5
15 min
4
3
Björnbärssylt med mynta och lime
4
1
2
Vinbärsskum med mynta
4
2
Apetinacouscous med mynta
4
Tomat och gurksallad med feta och mynta
6
Vattenmelonslush med lime och mynta
4.5
4
1
Citrondricka med mynta
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!