Nöt- och daimkakor
Serverar:
30 portioner
Söta kakor som går snabbt att göra och ännu snabbare att äta upp! Glutenfria
Ingredienser
200 g hasselnötter
2 dl socker
2 ägg
50 g krossat daim
Garnering
Färgade chokladlinser
Instruktioner
Sätt ugnen på 200 grader.
Mal hasselnötterna i mandelkvarn och blanda med socker. Rör i äggen och vänd i krossad daim.
Klicka ut smeten på plåtar med bakplåtspapper. Garnera med färgade chokladlinser. Grädda kakorna mitt i ugnen i ca 8 minuter.
Liknande recept
Daimkakor
4.4
15
12
Nöt- och kokoskakor doppade i choklad
5
1
Daimkaka
4.6
22
Underbara nöt-"twix"-bitar
4.5
30 min
35
3
Kickis daimkakor
5
35-40
Ädelost med nöt- och pepparkakssmul
Blåbärskaka med nöt- och havretäcke
1
Nöt- och mandelflarn med choklad
1
20
1
Daimkakor
2
55
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!