Nötkakor

Serverar: 25 portioner

Läckra små nötkakor.

Ingredienser

  • 100 g hasselnötskärnor
  • 1 ägg
  • Knappt 1 1/4 dl strösocker
  • Till garnering
  • 25 hasselnötskärnor
  • Instruktioner

    1. Mal hasselnötskärnorna.
    2. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner de malda nötkärnorna i smeten.
    3. Klicka med tesked ut smeten ganska glest på bakpappersklädd plåt. Garnera med en hasselnötskärna mitt på varje kaka.
    4. Grädda kakorna i 150 grader ugnsvärme ca 15 minuter.
    5. Låt kakorna svalna på plåten. Lossa dem därefter med vass kniv.

    Liknande recept

    1 h 30 min
    40

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben