Nötkakor
Serverar:
25 portioner
Läckra små nötkakor.
Ingredienser
100 g hasselnötskärnor
1 ägg
Knappt 1 1/4 dl strösocker
Till garnering
25 hasselnötskärnor
Instruktioner
Mal hasselnötskärnorna.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner de malda nötkärnorna i smeten.
Klicka med tesked ut smeten ganska glest på bakpappersklädd plåt. Garnera med en hasselnötskärna mitt på varje kaka.
Grädda kakorna i 150 grader ugnsvärme ca 15 minuter.
Låt kakorna svalna på plåten. Lossa dem därefter med vass kniv.
Liknande recept
Nötkakor
1 h
60
Nötkakor med nougatfyllning
2.5
1 h
15-18
Nötkaka med kaffe och apelsin
1
Kolaglaserad nötkaka
45 min
10-12
Gustav V:s nötkaka
1 h
8-10
Krisp nötkakor
5
20 min
16
Nötkakor
1 h 30 min
40
Nötkakor
3
12
1
Nötkakor
25
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!