Nötkakor

Serverar: 20 portioner

Tid: 30 minuter

Mycket goda småkakor

Ingredienser

  • 150 g nötkärnor
  • 175 g florsocker
  • 2 st stora äggvitor, eller 3 små
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Mal nötkärnorna till fint mjöl i en mandelkvarn. Blanda med florsockret. Vispa äggvitorna till hårt skum. Det ska sitta kvar i bunken när du vänder den upp och ner.
    2. Vänd ner nötmjölet i äggvitevispet och blanda om. Klicka eller spritsa ut smeten på en plåt klädd mer bakplåtspapper.
    3. Dekorera med en hel nötkärna på toppen av varje kaka. Grädda i mitten av ugnen i cirka 10-15 minuter, till de fått en gyllenbrun fä

    Liknande recept

    1 h 30 min
    40

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben