Nötklickar - diabetiker

Serverar: 40-45 portioner

Gott

Ingredienser

  • 100 g smör el margarin
  • 1,5 dl Canderel strö
  • 100 g malda nötkärnor
  • 2 ägg
  • 2 dl vtemjöl
  • 0,5 dl vetegruddar
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 1 dl nötkärnor till garnering
  • Instruktioner

    1. Rör smör eller margarin, Canderel och ägg poröst.
    2. Blanda de torra ingredienserna (Mjöl, malda hasselnötter, vetegroddar och bakpulver) och rör samma till en jämn smet.
    3. Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
    4. Garnera med 1 nötkärna på varje kaka.
    5. Grädda i 175-200 grader i 8-10 minuter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben