Nötklickar - diabetiker
Serverar:
40-45 portioner
Gott
Ingredienser
100 g smör el margarin
1,5 dl Canderel strö
100 g malda nötkärnor
2 ägg
2 dl vtemjöl
0,5 dl vetegruddar
0,5 tsk bakpulver
1 dl nötkärnor till garnering
Instruktioner
Rör smör eller margarin, Canderel och ägg poröst.
Blanda de torra ingredienserna (Mjöl, malda hasselnötter, vetegroddar och bakpulver) och rör samma till en jämn smet.
Klicka ut smeten på en plåt med bakplåtspapper.
Garnera med 1 nötkärna på varje kaka.
Grädda i 175-200 grader i 8-10 minuter
Liknande recept
Pepparkaksmuffins för diabetiker
12-15
Cookies för diabetiker
4
15 min
5
Lätt cheesecake med bär - för diabetiker
10
1
Chokladpaj - diabetiker
10-12
Kanelbullar - diabetiker
30
Äppel- och lingonkaka med valnötter - diabetiker
1
Ananasdröm - diabetiker
Bål med fyra frukter - diabetiker
Fruktbål - diabetiker
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!