Nötrullader med mandlar, oliver och ost

Serverar: 3-4 portioner

Nötrullader med mandlar, oliver och ost

Ingredienser

  • 400 g nötfärs
  • 150 g philadelphiaost
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 50 g skalade, hackade mandlar
  • 8 urkärnade hackade oliver
  • Salt
  • Peppar
  • 2 msk solros- eller majsolja till stekning
  • 3,5 dl köttbuljong
  • 2 dl crème fraiche
  • Hackad koriander eller persilja
  • Instruktioner

    1. Dela färsen i fyra delar och platta ut till rektanglar. Fördela osten, som först blandats med vitlök, mandel, oliver, salt och peppar, och alla övriga ingredienser ovanpå färsbiffarna.
    2. Rulla ihop från kortsidan och sätt i en tandpetare. Bryn på alla sidor. Häll på buljongen och bräsera på låg värme under lock ca 20 minuter. Ta upp rulladerna, täck med folie. Häll i crème frichen och kryddgrönskan i grytan. Smaka av. Häll såsen över rulladerna.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben