Nötrulle med jordgubbar

Sommarbakverk! Underbart god!

Ingredienser

  • 4 ägg
  • 2 dl strösocker
  • 100 g hasselnötter
  • 2 msk potatismjöl
  • 2 tsk bakpulver
  • Fyllning
  • 2 ½ dl vaniljvisp
  • 250 g jordgubbar
  • 2 dl vispgrädde
  • 25 g choklad
  • Instruktioner

    1. Vispa ägg och socker till en pösig smet. Mal nötterna, blanda med potatismjöl och bakpulver. Vänd ner i smeten och bred ut i en långpanna klädd med bakpapper. Grädda i 5 minuter, 250 grader.
    2. Strö socker på bottnen och stjälp upp på bakpapper. Låt kallna under långpannan.
    3. Vispa vaniljvispen tjock och bred ut över bottnen. Rulla ihop bottnen och låt den ligga i frysen i 1 timme.
    4. Vispa grädden och bred den över rullen och garnera med jordgubbar och flisad choklad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben