Norrländsk njutning
Serverar:
12 portioner
Så enkelt, så gott.
Ingredienser
2 stora hårda tunnbröd
100 g Kvibille Calvadosädel
4 msk hjortronsylt
Färsk basilika
Instruktioner
Dela brödet i 12 mindre bitar, ca 4x4 cm.
Skär osten i 12 små skivor. Lägg osten på brödet.
Toppa med 1 tsk sylt på varje ostskiva.
Garnera med basilikan.
Servera som tilltugg.
Liknande recept
Norrländsk sashimi av röding med asiatisk dipp
5
2 d
1
Norrländsk lasagne
4-6
Norrländsk älg-smörgås
5
1
1
Thailändsk nudelsallad med norrländsk touch
25 min
4
Renfilé på kronärtskocksbotten med murkelstuvning
30 min
6
Maya´s smala rabarberkaka
4
8-10
4
LCHF - Blåbärsglass
5
4
Kycklingsallad med mango och chiliavocado
15 min
4
Lingonglass med maränger
5
6
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!