Nuoc cham-sås
Tid:
40 minuter
En otroligt god dippsås som jag har till allt!
Ingredienser
1 röd chili
1 skalad vitlöksklyfta
5 msk strösocker
½ dl kokande vatten
½ dl fisksås
1 dl färskpressad limesaft
Instruktioner
Kärna ur och strimla chilin och pressa vitlöken. Blanda i en skål med sockret och häll över vattnet.
Tillsätt fisksåsen och limesaften.
Rör tills sockret har löst sig. Låt såsen stå i kylen i minst 30 minuter.
Liknande recept
Färska vårrullar
5
10
Superfräscha vitnamesiska vårrullar
30 min
12
Vietnamesisk sallad med nudlar och räkor
4
SaigonNem - Vietnamesiska vårrullar
5
4
1
Beef Pho
4
Sommarrullar, friska vårrullar
5
40 min
2
Vietnamesisk kyckling och myntasallad
4
Vietnamesiska vårrullar med dipsås
1 h 30 min
2-4
Vietnamesisk omelettpannkaka
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!