Örtbakad Hokfilè
Serverar:
4 portioner
Tid:
45 minuter
Väldigt god.
Ingredienser
600 g Hokifilè
½ tsk salt
1 krm peppar
3 msk persilja
3 msk dill
3 msk gräslök
3 dl grädde
2-3 msk konc, fisk fond
Instruktioner
Sätt ugnen på 225 graders värme.
Dela fisken i portionsbitar. Lägg dem i en ungsform. Strö alla örter över fisken. Blanda grädde med fonden och häll den över allt.
Tillaga i mitten av ugnen ca 45 minuter. Servera med kokt potatis och rivna morötter, jätte gott.
Liknande recept
Pocherad hokfilé med rotfruktsgratäng
4
Fiskgratäng persillade
4
4
Smulans smördegsinbakade kyckling
45 min
4
Örtbakad sommarpotatis
4
Örtmarinerad lax
4
Snabblagad citron- och örtbakad lax
4-6
Smulans örtbakade rotsaker i ugn
40 min
4
Citron- och örtbakad gös
4
Hokifilé med knaperstekt fläsk
5
35 min
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!