Örtkyckling med päron

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Få ingredienser, enkel att tillaga och resultatet blir en riktigt smarrig kycklingrätt!

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer, ca 500g
  • 1 msk smör-och rapsolja
  • 3/4 tsk salt
  • 1 stort päron
  • 2½ dl Kelda örtkryddad sås
  • 3 msk rostade solroskärnor
  • Instruktioner

    1. Bryn kycklingfiléerna i smör- och rapsoljan i en stekpanna i ca 5 minuter på varje sida. Krydda med salt. Kärna ur päronet och skär det i bitar. Blanda ner sås och päron i stekpannan. Koka under lock i några minuter. Strö över de rostade solroskärnorna.
    2. Servera med ris och en god sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben