Örtstekt fiskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Gott och lätt

Ingredienser

  • 4 portionsbitar hoki
  • 2 skivor vitt bröd
  • 4 msk riven parmesanost
  • 2 msk hackad färsk dragon eller 2 tsk torkad
  • 2 msk hackad persilja
  • 1 tsk salt
  • 2 ägg
  • Flytande matfett
  • Tomater
  • Kokt ris
  • Instruktioner

    Tina fiskbitarna. Mixa bröd, ost och kryddgrönt i matberedaren. Salta fiskbitarna och vänd dem först i uppvispat ägg, sedan i örtblandningen. Stek fisken i matfett på ganska svag värme tills ytan har fått fin färg och fisken är genomstekt., ca 3-5 minuter på vardera sida, beroende på fiskens tjocklek. Servera med tomater och kokt ris.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    farmoringer 20 januari 2012

    Helt ok fiskrätt. Var lätt att göra.../ Inger

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben