Olja kryddad med karljohanssvamp
Använd som salladsdressing eller att pensla kött med före och under stekning.
Ingredienser
3 msk torkad karljohanssvamp
4 dl olivolja
5 kvistar färsk timjan
2 lagerblad
Instruktioner
Lägg allt i en burk.
Häll på oljan och skruva på ett tättsittande lock.
Ställ mörkt att mogna i minst en månad.
Liknande recept
Pitabröd med olja
5
2
Revbensspjäll med orientaliska kryddor
4
Kryddade färsbiffar
4
1
Köttfärssås med indisk krydda
4
20 min
4-6
6
Korvgryta med sju kryddor
3-4
1
Kryddans Smörgåstårta
5
1 h
6
Grillade grönsaker i olja
1 h
8
1
Morotskaka med mandel, kryddor och philadelphiafrosting
Spaghetti med fläsk och chilipasta i olja (stark)
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!