Omelett med brieost och tomat

Serverar: 1 portioner

Tid: 15 minuter

371 kalorier per portion

Ingredienser

  • 8 körsbärstomater
  • 1 msk olivolja
  • 2 ägg
  • 2 msk vatten
  • ½ krm salt
  • 1 msk hackad persilja
  • 2 tunna skivor rökt skinka
  • 20 g brieost
  • 1 krm svartpeppar
  • Instruktioner

    Dela och fräs tomaterna i halva mängden olja i en stek panna. Lägg dem på ett fat. Rör ihop ägg, vatten och salt med en gaffel. Hetta upp resterande olja i en stekpanna och häll i smeten. Stick i omeletten så att lös smet kan rinna ner och stelna. Grädda 3-4 minuter, omeletten är färdig när den har stadgat sig men är krämig på ytan. Luta pannan och låt omeletten glida över på tallriken. Toppa med frästa tomater, persilja, skinka och ost. Mal över peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben