Går att göra allt i förväg och bara värma allt när gästerna kommer om man vill.
Servera gärna med "Åsas grillade grönsaker i foliepaket" som finns bland mina recept.
Ingredienser
ca 600 g färsk skinka, benfri kotlettrad eller grytbitar
Indonesisk marinad
½ dl indonesisk soja, Ketjab
½ dl olja
½ tsk salt
2 tsk riven färsk ingefära
Thailändsk marinad
½ dl kokosmjölk
2 msk olja
1 msk sweet chili sås
2 krm sambal oelek
1 tsk gurkmeja
½ tsk salt
Jordnötssås
1 liten gul lök, finhackad
1 msk olja
1-2 tsk curry
2 dl kokosmjölk
3/4 dl jordnötssmör med hela bitar
1 krm malen spiskummin
1 tsk sambal oelek
1 tsk rivet citronskal
1 tsk salt
1 tsk farinsocker