Ost och baconpannkaka

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Gott och annorlunda med ost och basilika

Ingredienser

  • 150 gr bacon
  • 3 ägg
  • 2 dl riven ost
  • 1 tsk basilika
  • 6 dl mjölk
  • 2 - 2½ dl vetemjöl
  • Instruktioner

    Ugn 225 grader. Klipp bacon i 2 cm långa bitar. Bryn dem i het panna. Häll bacon i långpannan fördela dem i pannan. Pensla baconfett i långpannan. Vispa ägg, osten, basilikan, och hälften av mjölken. Tillsätt mjölet och rör alltsamman till en slät smet. Blanda i resten av mjölken. Häll smeten i långpannan. Grädda ca 30 min, eller tills pannkakan känns färdig. Servera med Smörkokta tomater.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben