Ost- och örtinbakad fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Detta recept kommer från viktväktarna som har blivit en stor favorit hos oss.

Ingredienser

  • 1 fläskfilé
  • 1dl riven mager ost
  • 1dl fryst provensaliska örter
  • Salt
  • Peppar
  • Olja
  • Tandpetare
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén så den blir platt. Salta och peppra. Strö på örterna och osten. Rulla ihop fläskfilén och fäst ihop den med tandpetare.
    2. Bryn fläskfilén i oljan så den får fin färg. Lägg sedan köttet i en ugnsfast form och ställ in i ugnen på 200 grader ca 25-30 minuter.
    3. Ta bort tandpetarna och skär köttet i skivor. Är köttet ej klart så ställ in till det är klart. Servera med klyftpotatis och svampsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben