Ost- och örtinbakad fläskfilé
Serverar:
4 portioner
Detta recept kommer från viktväktarna som har blivit en stor favorit hos oss.
Ingredienser
1 fläskfilé
1dl riven mager ost
1dl fryst provensaliska örter
Salt
Peppar
Olja
Tandpetare
Instruktioner
Skär fläskfilén så den blir platt. Salta och peppra. Strö på örterna och osten. Rulla ihop fläskfilén och fäst ihop den med tandpetare.
Bryn fläskfilén i oljan så den får fin färg. Lägg sedan köttet i en ugnsfast form och ställ in i ugnen på 200 grader ca 25-30 minuter.
Ta bort tandpetarna och skär köttet i skivor. Är köttet ej klart så ställ in till det är klart. Servera med klyftpotatis och svampsås.
Liknande recept
Fläskfilé i ost- och senapssås
4.8
4
5
Fläskfilé i ost- och senapssås
4.3
4
37
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!