Ost-och skinkrullad sparris

Serverar: 2 portioner

Tid: 20 minuter

Inspirerad av Paolo Robertos recept gjorde jag denna rätt med modifikation!

Ingredienser

  • 6 st färsk grön sparris
  • 1 l vatten
  • 4 skivor kokt skinka
  • 4 skivor ost, Gouda t.ex
  • 2 msk olivolja, smaksatt med basilika eller annan krydda
  • Går säkert bra utan smaktillsats
  • Instruktioner

    Bryt av den grövsta delen av sparrisen och kasta. (eller ät upp den i väntan på resten). Koka upp vattnet och lägg i sparrisen. Koka 2 minuter. Häll av vattnet i en sil. Varva 2 skivor skinka, 2 skivor ost och 3 sparrisar och rulla ihop. Fäst med tandpetare eller stålnålar. Stek i olivolja tills rullarna fått färg och osten synes börja smälta.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben