Ostbollar

Serverar: 20 portioner

Glutenfritt!!! Gott till en drink eller som tillbehör till soppan.

Ingredienser

  • 2 ½ dl maizena majsstärkelse
  • 1 tsk bakpulver
  • 3 dl grovt riven hårdost, ca 100 g
  • 100 g mjukt smör el margarin eller
  • 1 dl smör- & rapsolja
  • 2 ägg
  • 1 krm paprikapulver
  • Instruktioner

    1. Mät upp maizena, bakpulver och ost. Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver.
    2. Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i 225º i ca 10 minuter.
    3. Servera ostbollarna nygjorda till en drink eller som tillbehör till soppa.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben