Ostbollar
Serverar:
20 portioner
Glutenfritt!!! Gott till en drink eller som tillbehör till soppan.
Ingredienser
2 ½ dl maizena majsstärkelse
1 tsk bakpulver
3 dl grovt riven hårdost, ca 100 g
100 g mjukt smör el margarin eller
1 dl smör- & rapsolja
2 ägg
1 krm paprikapulver
Instruktioner
Mät upp maizena, bakpulver och ost. Blanda samman med matfettet och tillsätt ägg och paprikapulver.
Klicka ut 20 bollar på en papperstäckt plåt och grädda mitt i ugnen i 225º i ca 10 minuter.
Servera ostbollarna nygjorda till en drink eller som tillbehör till soppa.
Liknande recept
Ostbollar av ost ändar.
10 min
2
Små ostbollar
5
Ostbollar fyllda med oliver
5
30 min
5-7
3
Pepparkaksrullade ostbollar
15 min
20
1
Ostbollar
3.3
1
Ostbollar med oliver
5
44
1
Pösiga ostbollar
4.5
16
4
Ostboll
5
1
Brummers ostbollar
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!