Serverar: 6 portioner
Tid: 20 minuter
I min ljuva ungdom brukade jag grilla fiskpinnar i brödrosten och lägga i ett korvbröd. En riktigt smaskig ungkarlsmiddag ansåg jag då. Har med åren utvecklat mina gastronomiska värderingar. Denna vidareutveckling av brödrostpinnarna är en lättgjord och god lättlunch eller vickningsmums. En 70-talsklassiker i 2000-tals dräkt.
Sätt ugnen på 225 grader. Bred räkost i korvbröden och lägg i 2 upptinade haricots verts. Stek fiskpinnarna gyllenbruna på medelstark värme. Lägg fiskpinnarna i korvbröden och pressa över lite citronsaft. Lägg på 1 skiva ost på varje fiskpinne. Placera bröden i en ugnsform så de står stadigt. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 minuter så osten smält ner väl.
känns lite som att man tar vad man har :) hehe kul recept
Hej Tänkte att du kanske ville testa en annan variant :) min med ost och bacon. http://www.kokaihop.se/recept/hotfish