Ostfiskpinne i kuvert

Serverar: 6 portioner

Tid: 20 minuter

I min ljuva ungdom brukade jag grilla fiskpinnar i brödrosten och lägga i ett korvbröd. En riktigt smaskig ungkarlsmiddag ansåg jag då. Har med åren utvecklat mina gastronomiska värderingar. Denna vidareutveckling av brödrostpinnarna är en lättgjord och god lättlunch eller vickningsmums. En 70-talsklassiker i 2000-tals dräkt.

Ingredienser

  • 6 fiskpinnar
  • 6 korvbröd
  • 6 msk räkost
  • 12 haricots verts (fryst)
  • 6 skivor ost (valfri sort)
  • Pressad citronsaft
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    Sätt ugnen på 225 grader. Bred räkost i korvbröden och lägg i 2 upptinade haricots verts. Stek fiskpinnarna gyllenbruna på medelstark värme. Lägg fiskpinnarna i korvbröden och pressa över lite citronsaft. Lägg på 1 skiva ost på varje fiskpinne. Placera bröden i en ugnsform så de står stadigt. Gratinera i övre delen av ugnen 5-10 minuter så osten smält ner väl.

    Liknande recept

    4.8
    1 h
    8-10
    6
    4.8
    30 min
    55
    21

    Kommentarer (2)

    Theevileye 19 juni 2013

    känns lite som att man tar vad man har :) hehe kul recept

    CindyCinnamon 20 juni 2013

    Hej Tänkte att du kanske ville testa en annan variant :) min med ost och bacon. http://www.kokaihop.se/recept/hotfish

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben