Ostgratinerad oxfilè

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Superlätt och snabb. Klar favorit!

Ingredienser

  • Skivor av oxfilè
  • 1 liten kvibille cheddarost
  • 1 burk marinerad paprika
  • 1-2 vitlöksklyftor
  • Färsk persilja
  • Instruktioner

    1. Salta, peppra och bryn oxfilèn snabbt på båda sidorna, lägg filèerna i en ugnsfast form. Riv osten och, lägg ner den i en skål. Skär paprikan i små tärningar och sen ner bland osten. Pressa ner vitlöken Hacka persiljan och ner med den också i skålen. Blanda runt allt. Klicka ut blandningen på oxfilèn. In i ugnen i 200 grader i 15 minuter.
    2. servera med klyftpotatis och hemma gjord bearnaisås. (man kan ta kycklingfilèer istället)

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben