Ostgratinerad Ravioli

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Uppiffning av ravioli på burk

Ingredienser

  • 1-2 burkar Ravioli (valfri storlek)
  • Ostsås
  • 2 msk smör
  • 2 msk vetemjöl
  • 5 dl gräddmjölk (grädde och mjölk blandat)
  • 2 dl Riven ost
  • 1 Grönsaksbuljongtärning
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Garnering
  • 2-3 tomater
  • 1 dl riven ost
  • Instruktioner

    1. Fräs smör och mjöl i en kastrull, späd med gräddmjölken till en slät sås. Rör ner 2 dl riven ost och smaka av med salt och peppar. Koka upp, sjud sakta utan lock ca 5 min. Värm raviolin i en kastrull. Skölj och skiva tomaterna. Häll raviolin i en ugnsform, slå över ostsåsen och lägg tomaterna ovanpå och strö till sist den rivna osten över alltsammans. Gratinera ca 15 minuter. Servera med en sallad.
    2. Ugn: 225'

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben