Ostgratinerad spättfilé

Serverar: 2 portioner

Ostgratinerad spättfilé

Ingredienser

  • 300 g spättfilé
  • Salt
  • Peppar
  • 1 påse smögensås
  • 2 ½ dl vatten
  • ½ dl riven ost
  • 1 msk ströbröd
  • 1 hårdkokt ägg
  • 2 msk hackad persilja
  • Instruktioner

    1. Krydda filéerna, vik ihop och lägg dem i en smord form. Koka upp såspulvret med vatten och sjud någon minut.
    2. Häll såsen varm över fisken. Strö över ost och ströbröd och grädda i 15 minuter i ugnen.
    3. Hacka ägget och strö det över fisken tillsammans med persilja. Servera gärna med pressad potatis och kokta ärter.
    4. Ugn: 225°

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben