Ostgratinerad torsk

Serverar: 4 portioner

Tid: 30 minuter

Detta är ett mycket lätt och gott fiskrecept.

Ingredienser

  • 1 pkt torsk, 600g
  • 1 knippe el. påse rädisor
  • 100 g riven ost, helst cheddar, ca 3 dl
  • 2 dl creme fraiche
  • 1 tsk salt
  • Instruktioner

    Tina fisken i 20 min i rumstemperatur. Skär sedan i 2 cm breda bitar. Sätt ugnen på 200 grader: Lägg fisken på ett ugnssäkert smort fat. Skölj och skiva rädisorna tunt. Lägg dem på fisken. Blanda riven ost med créme fraiche och salt. Bred blandningen över fisk och rädisor. Gratinera i mitten av ugnen ca 30 min. Servera med pressad potatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben