Ostigt chokladbräck

Serverar: 30 portioner

Överraska med ett annorlunda chokladbräck. Ost och choklad tillsammans med crunchiga mandlar och syrliga bär blir en garanterad hit!

Ingredienser

  • 50 g riven prästost
  • 200 g mörk choklad
  • 50 g sötmandel
  • ½ dl torkade tranbär
  • ½ dl gojibär
  • Flingsalt
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader.
    2. Sprid ut osten på en bakpappersklädd plåt. Gratinera i 5-10 minuter, till fin färg. Låt svalna. Brynt i mindre bitar.
    3. Smält chokladen över ett vattenbad. Grovhacka mandlarna. Häll ut chokladen på en bakpappersklädd plåt och toppa med mandlar, tranbär, gojibär och ostkrisp. Avsluta med flingsalt.
    4. Låt stelna och bryt sedan i bitar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben