Oxfilé med bredbar getost
Serverar:
4 portioner
Kött och ost smakar bra tillsammans
Ingredienser
4 skivor oxfilé
1 pkt bredbar getost
Olivolja
Salt
Peppar
Instruktioner
Skär en djup ficka i oxfilébitarna och fyll dem med bredbar getost.
Häll lite olivolja i pannan och stek dem på medelhög värme i ca 3-4 minuter på varje sida. Salta och peppra.
Servera med klyftpotatis och sallad.
Liknande recept
Pasta med oxfilé, svamp och grädde
4.9
4
9
Oxfilé med trattkantarellsås
4.6
4
17
Oxfilé och potatisgratäng
1 h 30 min
2
Grillad oxfilé med lök- och senapsmarmelad
4
1
Getost i kvadrat
12
Inbakad oxfilé med bearnaise
4
Smördegsinbakad oxfilé
4.3
1 h
4
4
Helstekt vitlöksspäckad oxfilé på potatisbädd
4
2
Ljummen sallad med portabella och getost
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!