Kräver lite kunskaper i köket samt tid för tillagning
Dock en höjdare för den som ger sig på rätten.
Ingredienser
2 kg rimmad oxbringa
4 lagerblad
5 vitpepparkorn
400 g oxmärg
50 g vetemjöl
10 g bladpersilja
100 g panko ströbröd
Salt
Vitpeppar
5 kg oxsvans, i bitar
1 morot, i bitar
1 palsternacka, i bitar
1 liten rotselleri, i bitar
1 gul lök, i bitar
½ solo vitlök, i bitar
3 lagerblad
5 vitpepparkorn
2 msk smör
2 msk tomatpuré
Vatten
500 g kantareller, borstade
2 msk klarat smör
2 dl crème fraîche
Salt
Vitpeppar
10 fina små kantareller, borstade
10 trattkantareller
30 g smör
10 knippmorötter
5 små rödbetor
5 minifänkål
2 hela dragonstjälkar
20 stjälkar körvel
Skal av 1 citron
100 g mangoldskott
30 g smör
olivolja
Salt
Vitpeppar
100 g aprikoser, torkade
100 g dadlar, urkärnade
2 bananschalottenlökar, i bitar
1 msk rapsolja
7 dl rödvin
5 dl oxsvansfond
Salt
1 msk arrowrot
1 kg palsternacka
1 msk rapsolja
Salt
Vitpeppar
2 msk klarat smör
200 g gråpäron