Päron i punchsås

Serverar: 4 portioner

En härlig efterrätt!

Ingredienser

  • 1 burk konserverade päron
  • 2 äggulor
  • 2 msk potatismjöl
  • 3 dl mjölk
  • 75 g mandelmassa
  • 1 dl grädde
  • 2 st punchflaskor ( gjorda av choklad)
  • 1 tsk vaniljsocker
  • Instruktioner

    Vispa samman gulor, potatismjöl och mjölk i en kastrull. Sjud blandningen under vispning. Riv mandelmassan och blanda ner i såsen. Ta av kastrullen från plattan och låt svalna. När såsen är kall tillsätts grädde, vaniljsocker och innehållet i punchflaskorna. Spar chokladen och hacka i småbitar. Lägg päronen med den kupade sidan uppåt. Häll över såsen och strö över den hackade shokladen. Servera med vispad grädde

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben