Päron med aftereight, grädde och Baileys

Serverar: 4 portioner

Toppengod festlig efterrätt. Passar bra till nyårsafton och andra festliga tillfällen.

Ingredienser

  • 4 konserverade päronhalvor
  • 4 After Eight (mintchoklad)
  • 2 dl vispad grädde
  • ½ msk socker
  • 4 msk Baileys
  • Citronmeliss till dekoration
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 225 grader. Låt päronen rinna av. Lägg dem i en ugnsfast form. Placera en chokladbit på varje päronhalva och gratinera tills den smält, cirka 3 minuter.
    2. Vispa grädde och socker. Servera mintpäronen med vispad grädde och häll lite Baileys runt päronen. Dekorera gärna med citronmeliss. Ät genast!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben