Päron och nougatstockar

Serverar: 25 portioner

Låter underbart gott för godisråttan.

Ingredienser

  • 200 g Odense grand cru nougat
  • 200 g Odense marsipan med päronsmak
  • 100 g Odense gran cru chokladknappar
  • Instruktioner

    1. Rulla nougaten till en stock ca 2 cm i diameter. Kavla ut marsipanen i en ca 4 mm tjock platta och rulla in nougaten i marsipanen. Skär av överbliven marsipan så att kanterna blir fina.
    2. Smält hälften av chokladknapparna i mikron och rör ner resten tills allt är smält.
    3. Pensla stockarna med chokladen. Låt stelna. Skär sedan upp stockarna i små skivor till servering eller som godis.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Pompo 25 maj 2011

    Väldigt goda :D Ska göra dem igen!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben