Päronchutney med chili
Serverar:
4 portioner
Sötstark chutney gör steken spännande. Även gott tillbehör till ostbrickan...
Ingredienser
600 g päron
2 gula lökar
½ röd chilipeppar
2 msk Arla smör-&rapsolja
½ dl ljus balsamvinäger
1 dl råsocker
1 kanelstång
1 tsk salt
Instruktioner
Kärna ur päronen och skär dem i bitar. Skala och hacka löken. Kärna ur och strimla chilin.
Fräs päron, lök och chili i smör-&rapsolja i en gryta.
Rör i vinäger, socker, kanel och salt. Koka på svag värme utan lock ca 20 min. Häll upp i rengjorda, varma burkar. Förvara svalt.
Liknande recept
Vitlök och chili marinerade jätteräkor
5
15 min
4
1
Chili con carne
5
4-6
1
Crème fraiche paprika/chili bacon och spaghetti
4.7
4
2
Chili con carne med extra smak
25 min
4-5
Chili på lamm
1 h
4
Linguine med krabba och chili!
4
4
1
Mexikansk chili
5
4
Kassler med chili och currygrädde
4.5
4
2
Chili/ananassallad med vitt chokladfluff
1
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!