Päronpaj
Serverar:
4-6 portioner
En enkel och god paj.
Ingredienser
1 1/2 stor burk med inlagda päron
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
50 gram smält margarin
1 ägg
Instruktioner
Hacka päronen i små bitar och lägg dem sedan på botten i en eldfast form. Blanda de övriga ingredienserna, smula sedan över smeten över päronen. Låt stå i nedre delen av ugnen i 200 grader i15 - 20 minuter. (Eller tills det fått en fin färg)
Servera med vaniljglass
Liknande recept
Fransk päronpaj St-Malo
1 h
8-10
1
Glaserad päronpaj
Päronpaj med nötter och kolasås
2
Päronpaj med mandeltäcke
4.8
6
3
Fransk päronpaj
5
8-10
Fransk päronpaj
Päronpaj med mandel och honung
2 h
6-8
Underbar päronpaj
14
1
Dubbel päronpaj
3
8
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!