Serverar: 2 portioner
Originalreceptet från www.paleoskafferiet.se är med löjrom men det hade inte jag hemma så räkor blev det, gott det med! Det går även att steka våfflorna i en stekpanna eller hälla smeten i en ugnsform och "köra" i ugnen.
Börja med Våffelsmeten: Vispa ägg och kokosmjölk luftigt. Smält kokosoljan och häll ner i äggsmeten. Blanda de torra ingredienserna och vispa ner även dessa i äggsmeten. Pensla det varma våffeljärnet med smält kokosolja och grädda våfflorna gyllenbruna. Smeten är något tjockare än ”vanlig” våffelsmet så du får hjälpa till och breda ut den lite i järnet eftersom den inte rinner ut själv. Fortsätt med avokadoröran: Finhacka löken och lägg i en skål. Dela de kokta äggen i mindre delar och lägg i skålen. Dela, kärna ur och dela avokadon i mindre delar och tillsätt även denna. Vänd försiktigt till en fin röra. Fördela avokadoröran över våfflorna och toppa med lite löjrom eller räkor.