Dela avacadon i två delar. Ta bort kärnan och lossa avacadon från dess skal. (var lite försiktig för skalet ska användas till uppläggning)
Mosa avacadon så slät som möjligt med en gaffel i en bunke. Tillsätt den röda finhackade löken. Blanda sedan i majonnäs och kaviar. (hit kan man förbereda)Lägg smeten i skalen och garnera med räkor.
En perfekt förrätt eller som lite gott tilltugg en fredagskväll.
Ingen som tyckte om receptet? Inte en enda kommentar eller stjärna ;0( lite synd tycker jag.
juliajjs21 september 2013
Jag ska testa göra det till mitt kalas imorgonbitti, låter jättegott! Men blir inte avokadon brun om man förereder det innan?
RositaM21 september 2013
Det beror på hur länge du väntar. Tror vi väntat max 1 timme innan servering och då har det inte varit någon fara. Det har förvarats i kylskåp och innan servering har vi blandat runt röran igen.
puntella31 oktober 2016
Pressa över citron, lime eller vinäger för att slippa missfärgning.
Ingen som tyckte om receptet? Inte en enda kommentar eller stjärna ;0( lite synd tycker jag.
Jag ska testa göra det till mitt kalas imorgonbitti, låter jättegott! Men blir inte avokadon brun om man förereder det innan?
Det beror på hur länge du väntar. Tror vi väntat max 1 timme innan servering och då har det inte varit någon fara. Det har förvarats i kylskåp och innan servering har vi blandat runt röran igen.
Pressa över citron, lime eller vinäger för att slippa missfärgning.