Skiva det halvfrysta fiskblocket. Vänd skivorna i ägg . Blanda salt, ströbröd och sesamfrön. Vänd fisken ordentlgt i blandningen så att det fäster runt om.
Låt oljan bli medelvarm och stek fisken ett par minuter på varje sida så att den bli frasig och får fin färg.
Blanda alla ingredienser till såsen.
Servera fisken med riset, såsen och en god sallad.
Denna rätt blev uppskattad på Förskolan där jag jobbar.
/Annelie
mazzarinen12 april 2012
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :)
mazzarinen12 april 2012
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :) Detta kommer jag definitivt att göra igen.
Denna rätt blev uppskattad på Förskolan där jag jobbar. /Annelie
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :)
Tack för tipset att ha currysås till panerad fisk. Det var väldigt gott! Jag gjorde dock en varm currysås med grädde istället för gräddfil, men det blev riktigt gott ändå :) Detta kommer jag definitivt att göra igen.