Panerad ostfylld spättafilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Gillar inte ungarna denna fiskrätt kan man lika gärna lägga ner detta med fisk till dem

Ingredienser

  • 8 st Spättafilé eller annan filé av plattfisk
  • Prästost
  • ägg
  • ströbröd
  • salt o peppar
  • Instruktioner

    1. Salta o peppra fileérna på insidan(där osten läggs) Lägg ihop två och två med en rejäl skiva ost emellan. Doppa fisken först i uppvispat ägg sedan i ströbröd(som man om man vill kan krydda på lite extra) Stek sedan fileérna gyllenbruna i medelvarm stekpanna.
    2. Servera till kokt potatis och gärna en hemgjord remouladsås. Detta är supergott. Vill man förenkla så tar man fisken mellan hamburgerbröd och sallad o remouladsås till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben