Pangasiusfilé i ugn

Serverar: 4-5 portioner

Gott och lätt att göra

Ingredienser

  • 800 g pangasiusfile
  • 2 tsk torkad dragon
  • 1 krm peppar
  • 1 tsk salt
  • 1 burk champinjoner 400g eller 500 g oskalade räkor
  • 2 dl riven ost
  • 2 msk ströbröd
  • Instruktioner

    1. Tina fileerna och torka av med hushållspapper. Smörj en form lägg i fileerna salta och peppra. Strö över dragon lägg på champinjoner eller räkor, Lägg på riven ost och strö över ströbröd (mest för utseendets skull ).
    2. Ställ i mitten av ugnen i 200-225 grader i ca: 20-25 minuter.
    3. Servera med potatismos och en sallad eller kokt potatis och valfri sås

    Liknande recept

    4.9
    30 min
    2
    10
    4
    1 h 15 min
    4
    1
    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben