Pangasiusfilé med pepparrotssås

Serverar: 4 portioner

Har inte provat ännu men det låter gott.

Ingredienser

  • 1 paket fryst pangasiusfilé (ca. 1 kg)
  • 100 g smör
  • 2 dl vispgrädde
  • 2 dl créme fraiche
  • 2 msk dijonsenap
  • 2 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Vitpeppar
  • Ev. lite socker
  • Kapris
  • Instruktioner

    1. Tina fisken. Lägg filéerna i en kastrull med saltat vatten och låt koka upp. Drag av kastrullen från spisen, lägg på ett lock och låt fisken dra i fem minuter.
    2. Smält smöret i en kastrull. Häll i vispgrädden, créme fraichen, senapen och pepparoten och koka upp såsen under omrörning. Mixa såsen med en stavmixer för jämnare konsistens. Smaka av med salt, vitpeppar och eventuellt lite socker.
    3. Servera med kokt potatis eller ris. Gärna tillsammans med grön sparris, färska rödbetor och kapris.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben